Etiketter

lørdag 31. juli 2010

Hosta 'Spilt Milk'

Dette er en hosta som har spesielle marmorerte blader. Den vokser ganske sakte, og trives best i halvskygge. Medium størrelse.

6 kommentarer:

 1. Veldig spesiell, den ser nesten ut som den har virus. Men, et fint virus :) Opptelling her i gården viser Hosta som må flyttes. De vil ha mer skygge. En uke med fri hjemme skal gi meg litt spillerom. Håper jeg. Været blir ikke badevær, så da blir det hage.

  SvarSlett
 2. jøss, slik bladmønster har jeg da aldri sett på Hosta før. Så fint det var! Akkurat passe til at jeg begynte å lure, uten at det ropte i ansiktet mitt :)

  SvarSlett
 3. Solfrid, ja det ser nesten ut som virus, men det er det ikke. Hosta trives best i halvskygge/skygge ja. Får håpe du får flyttet de til et bedre egnet sted da.

  anne, ja det er helt anneledes enn andre hosta. Jeg liker den veldig godt :)

  SvarSlett
 4. Den har jeg også, men det vokser ganske sakte. Vurderer å flytte den til en bedre plassering, en først må bedre plassering oppdrives. tjihii. Flott er den ihvertfall.

  SvarSlett
 5. Tove, ja den vokser ikke fort akkurat. Min står i halvskygge, og det ser ut som den trives der. Får håpe du finner en bedre plassering til din da :)

  SvarSlett
 6. Det ser nesten ut som om noen virkelig har sølt melk på den :-D

  SvarSlett