Etiketter

fredag 29. juni 2012

Hosta 'Neptune'

Nok en favoritt hosta. Denne her har nesten turkise/blågrønne blader med skikkelig bølgete kant. Den synes virkelig i bedet! Den blir med tiden stor, men vokser ikke så fort. Som alle andre blå hosta, så trives den best i halvskygge/skygge. Blomstene blir lilla.

8 kommentarer:

 1. Jeg vet snart ikke min arme råd for alle de lekre hostaene du viser her. Hvor får du tak i alle sammen? Utvalget er helt elendig på vanlige gartnerier.Denne du viser her er jo underbar :))

  SvarSlett
 2. Jeg importerer de fra Nederland hver vår. Det blir noen nye hosta på meg hvert år av en eller annen grunn ;-) Utvalget her til lands er ikke mye å skryte av, nei.

  SvarSlett
 3. Denne Hostaen var jo skikkelig lekker! Den skrives også opp på önskelisten min:-) (den listen begynner å bli lang nå etter å ha fulgt med på bloggen din. Og jeg er "redd" at listen kommer til å bli enda lengre etterhvert:-)

  SvarSlett
 4. Ja, da kan du nok få en lang ønskeliste etter en stund ;-) Denne er lekker ja, liker så godt både fargen og formen på bladene.

  SvarSlett
 5. Hmm. Den tror jeg jammen at jeg MÅ-HA!

  SvarSlett
 6. Ja, den er en sånn må-ha plante ;-)

  SvarSlett
 7. Neptune har åkt upp på min önskelista efter en bild jag såg för ett tag sedan. Läcker! Kram, Carina

  SvarSlett
 8. FLOTTERS, Endelig har jeg vel funnet det jeg har lett etter, Fantastisk flotte bilder, detaljert beskrivelse og navn på alle varianter.
  Om du deler planter eller høster frø er jeg interessert i produksjon for salg. Har mitt område i Lier (Drammen)

  SvarSlett